nl    en

Wat begon als een wens om een kleinschalig evenement te organiseren voor vakgenoten is na 12 jaar uitgegroeid tot een tweejaarlijks terugkerend seminar welke bekend is in heel Nederland en Vlaanderen. Het concept is weinig veranderd; het delen van kennis staat de gehele dag centraal. Informatieve presentaties, infostands, workshops en veel momenten om bij te praten maken de HPD een gewaardeerd seminar.

 

Inmiddels hebben we naast vele experts uit Nederland en Vlaanderen ook gasten en sprekers mogen verwelkomen uit andere delen van de wereld. De HPD is gegroeid tot een exclusief en kleinschalig internationaal seminar. Een uniek evenement voor iedereen die actief is in de (bio)farmaceutische industrie. 

 

op 3 juni 2020 zal de zesde editie plaatsvinden op Kasteel Maurick in Vught. Het thema van de HPD 2020 is 'Make the right choice' en heeft betrekking op de vele keuzes en opties waar iedereen binnen de (bio)farmaceutische industrie mee te maken heeft. Als u uw kennis op het gebied van regelgeving, applicaties en innovaties wilt vergroten, delen of toetsen, mag u dit evenement niet missen.